26.10.2022 Komentari: 0

Najkvalitetnije patofne za decu

Ako pitate iskusne roditelje reći će vam da izbor patofnica za najmlađe ni po koju cenu ne sme da bude nasumičan i nepromišljen. Možda vam se na prvi pogled čini kao manje važna obuća, obzirom da se nosi samo u zatvorenom prostoru, ali značaj koji imaju patofne za komforan svakodnevni život vašeg deteta zaista je veliki, obzirom da utiču, osim na osećaj udobnosti, i na pravilan razvoj stopala vaših mališana.

devojcica nosi kutije cipela

 

Odgovorite na jednostavno pitanje: koliko sati vaše dete provodi u cipelama ili patikama, koje veoma pažljivo birate i vodite računa o kvalitetu, dizajnu i izradi, a koliko sati svakog dana provodi u kući ili vrtiću baš u patofnama. Morate priznati da deca dva puta više vremena provedu u zatvorenim prostorima i iz tog razloga trebalo bi najpažljivije birati upravo patofne za decu.

 

Ciciban je dizajnirao liniju prelepih, praktičnih, anatomskih patofnica od najkvalitetnijeg materijala i tako izbor učinio lakim. Ako izaberete romantične Ciciban patofne za devojčice ili maštovite Ciciban patofne za dečake bićete sigurni da ste za svojoj deci odabrali najbolje.

 

Šta izdvaja patofne za decu Ciciban?


U nastavku pročitajte koje to prednosti imaju Ciciban patofne za dečake i Ciciban patofne za devojčice u odnosu na ostale.

 

S ljubavlju i pažnjom kreirano za decu

 

Odeljenje razvoja godinama vredno radi na usavršavanju dečije obuće, jer stručnjaci Cicibana znaju koliko su nežna dečija stopala, koja se formiraju tokom prvih godina života, osetljiva, upravo zato su patofne za decu Ciciban više od obuće, one su adekvatna ortopedska potpora pravilnom razvitku stopala i kičme mališana i pružaju idealnu podršku već od prvih koraka. Stručni tim Cicibana ima misiju da obezbedi pravilno razvijanje vašeg deteta, pa veoma uspešno stvara obuću koja ima direktan povoljan uticaj na razvoj dece. Sati koje vaše dete provodi u patofnama nisu sati isključivo komfora i udobnosti, nego i podrške u razvoju nežnih stopala mališana.

 

Odabir najkvalitetnijih prirodnih materijala

 

Kvalitet materijala i način izrade direktno utiče na kvalitet gotovog proizvoda. Sve Ciciban patofne za devojčice i Ciciban patofne za dečake izrađuju se od prirodne kože najvišeg kvaliteta koja tokom procesa proizvodnje nije tretirana hemikalijama štetnim po zdravlje ljudi, čemu svedoči povremeno odstupanje u boji koje je karakteristično samo za najfiniju kožu prirodnog porekla.Upotrebljavaju se isključivo lepkovi na bazi vode jer ne štete okolini, zbog čega su patofne za decu Ciciban kvalitetne, dugotrajne, otporne i ekološki prihvatljive.

 

decije patofne, kocke

 

Visok i strogo kontrolisan kvalitet izrade

 

Ciciban patofne za devojčice i Ciciban patofne za dečake u jedinstvenu harmoniju spajaju tradiciju starih lokalnih zanata i modernog, usavršenog znanja savremenog doba u cilju proizvodnje najkvalitetnije dečije obuće: sam proces proizvodnje bazira se na najnovijim tehnološkim inovacijama koje pažljivo kontroliše bar 70 pari ruku kvalifikovanih stručnjaka. To je razlog zbog koga je svaki par patofni jednostavno savršen.

 

Moderan i trendi dizajn

 

Uz izuzetnu funkcionalnost, komfor i kvalitet patofne za decu Ciciban imaju i moderan dizajn, koji prati svetske modne trendove. Smelo kombinovanje materijala, raznih ukrasa i boja i nadasve moderan dizajn, nastao kao proizvod saradnje sa poznatim italijanskim kreatorima, učinili su da Ciciban patofne za devojčice postanu prepoznatljive.Zbog prefinjenosti, udobnosti, romantičnog izgleda i divnih boja one su uvek su prvi izbor devojčica različitih uzrasta. Ciciban patofne za dečake su mirnijeg kolorita, ali podjednako moderne i u trendu, a obožavaju ih svi mali-veliki avanturisti koji su spremni za nova maštovita otkrivanja sveta.

 

Tradicija duga čitav vek

 

Ručno izrađivanje obuće, kao osnov za budući porodični posao, započelo je još 1922. godine, pre tačno sto godina, a poslednjih 70 godina Ciciban se bavi isključivo dečijom obućom. Izvozi se u više od 15 zemalja širom sveta, što takođe govori o kvalitetu prozvoda.


Sada vam je jasno zašto su patofne za decu Ciciban idealna podrška za prvi i sve sledeće korake vašeg deteta. Setite se koliko vremena vaša deca provode u patofnama i birajte uvek samo najbolje za njih.

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar