26.04.2022 Komentari: 0

Kako izabrati flašicu za bebe koja će odgovarati vašem mališanu

Svaki roditelj ima pomešana osećanja kada na svet dođe beba. Istovremeno se rađaju prelepe emocije, a s druge strane i strah zbog pitanja da li smo kupili sve što je potrebno našem mališanu. I to što smo uzeli, da li će mu odgovarati. Ovakva zbunjenost podstakla je brojne brendove da obogate svoje asortimane i pruže šarenoliku ponudu garderobe za bebe, koje su deo bebi opreme u prodavnicama.

beba-spava-sa-cuclom-u-ustima

 

Svakako postoje neke osnovne stvari bez kojih nijedan mališan ne bi mogao, a to su upravo cucle za bebe. Vezano za ovaj proizvod, u nastavku vam otkrivamo kako da izaberete najbolju za svog dečaka ili devojčicu.


Najbolje cucle za flašice

 

Bez obzira da li dojite svoje dete ili mu dajete adaptirano mleko, cucle za flašice su važne kada mu dajete vodu ili čaj. Ali, kada pogledate more sličnih cucla na tržištu, kako znati koja je najbolja? Toliko je materijala, oblika, dezena, da je ponekad roditelja potrebno dodatno pojašenjenje.
 

Dečija prodavnica 4kids u svojoj ponudi raspolaže proizvodima raznih svetskih proizvođača, težeći da pruži inovativna rešenja i mamama i tatama olakša život roditelja. Ali, one koje su se izdvojile kao najbolje jesu upravo Avent cucle za flasice.

Zašto su Avent cucle za flašice najpogodnije za vašu bebu?


Njihova osnovna namena jeste da pomognu bebama u ishrani, a inače su zauzele prvo mesto na svetu kada su u pitanju cucle za bebe. Pa hajde onda da pogledamo koje su njihove glavne karakteristike:

 

  • Avent cucle za bebe široke su poput prirodne dojke, te tako omogućavaju prirodno hvatanje, što ujedno smiruje svaku bebe i pruža joj osećaj sigurnosti;

cucle-za-bebe

  • Svi modeli su anti colic, što znači da imaju ugrađen ventil koji sprečava unos veće količine vazduha nego što je to potrebno tokom hranjenja. Ovo deluje preventivno protiv nastanka nadutosti u bebinom stomaku, kao i drugih neprijatnosti;
  • Otporne su i izdžljive na ugrize, tako da ih nećete morati baciti kada vašem mališanu niknu zubići;
  • Mekane su i nežne, a takođe su jednostavne za održavanje.

Pošto se bebe međusobno razlikuju, dostupne su Avent cucle za bebe raznih dizajna, koje su prilagođene različitim uzrastima. Pogledajmo koje su to linije proizvoda:

 

  1. Classic linija – namenjena je onim bebama, koje isključivo koriste flašicu za konzumaciju hrane. Inače savršeno odgovaraju svim Avent Classic flašicama.
     
  2. Natural linija – pogodna je za bebe koje doje i hrane se na flašicu. Kako beba bude rasla, poželjno je menjati cucle, i izabrati onu odgovarajućeg protoka. Stručnjaci savetuju da je najbolje menjati cucle na svaka 3-4 meseca.


Koje Avent cucle za flašice možete pronaći na 4kids-u?


Avent cucle za bebe dolaze u paru, a na bogato opremljenoj internet prodavnici pronaći ćete njihove različite vrste, zavisno od toga koliko je vaše beba stara. Priliko odabira obratite pažnju na nivo protoka tečnosti, što bi trebalo da bude glavna stavka prilikom razmatranja proizvoda. Pogledajte koje protoke vam pružaju Avent cucle:

 

  • Avent cucla Natural i Avent cucla Classic 0m+ (protok za novorođenče)
  • Avent cucla Classic i Avent cucla Natural 1m+ (spori protok mleka)
  • Avent cucle Classic i Natural 3m+ (za srednji protok)
  • Avent cucle Classic i Natural 6m+ (za brzi protok)

 

U slučaju da beba odbije neku od cucli, nemojte brinuti ili stvarati sebi tenziju. Ovo je normalno i uglavnom se dešava kada bebi ne odgovara nivo protoka tečnosti. Inače, roditelji promene od 3-6 cucli svom mališanu, dok ne nabave onu koja je odgovarajuća. Svakako važi da kako vaša beba bude rasla, njoj će biti potrebna flašica koja pruža više protoka.


Pogledajte ponudu pomenutih flašica na 4kids-u i izaberite pravu za svog mališana.

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar