09.04.2019 Komentari: 0

Trendovi u lepoti za 2019.

Industrija lepote, kao i sve ostale, svake godine izbaci najveće trendove za narednu godinu. Pored modnih blogera koji uvek isprate najnovija dešavanja na polju lepote, ovi trendovi pomažu i ljudima širom sveta kako bi čuli nešto o novim proizvodima i tretmanima.

Ukoliko vodite računa o svom izgledu i bitno vam je da znate šta sve možete da uradite kako biste sebi olakšali posao, ovi trendovi su odlične preporuke za nove stvari koje možete isprobati. Ukoliko nikada niste vodili računa o trendovima i interesovali se šta je to novo na polju lepote, pravo je vreme da se zainteresujete za neke od preporuka najvećih stručnjaka iz ove oblasti.

 

Šminkanje


Svetle nijanse i lagana šminka više neće biti među najvećim trendovima jer ih ove godine zamenjuju njihove totalne suprotnosti. Jarke boje, hrabri iskoraci u šminkanju i prenaglašenost su ono što su najbolji svetski šminkeri predvideli za ovu sezonu. Iako se na prvi pogled čini da su ovo preporuke samo za bitne prilike i izlaske vikendom, možete očekivati da ćete viđati sve više odvažnih izgleda i na ulicama tokom radnih dana. Naglašavanje jednog dela lica jarkim i tamnim bojama, može da upotpuni svaku kombinaciju, bez obzira na sezonu i odeću koju nosite. Ono što će definitivno zabeležiti svoj povratak kada je u pitanju šminka jeste sjaj za usne koji se vraća i kao samostalni deo šminke, ali i odlična kombinacija da se dodatno naglasi karmin i boja usana.

 

 

Prirodni melemi


Iako se sve velike farmaceutske kompanije utrkuju u prodaji preparata za negu lica i tela koji sadrže prirodne sastojke, postoji veliki broj upravo tih sastojaka koje možete sami da iskoristite. Kao jedan od najvećih trendova koji čak i mnoge poznate svetske zvezde reklamiraju, jeste domaći sapun od kozjeg mleka koji se smatra jednim od najboljih proizvoda za negu kože. Razlika u odnosu na redovan sapun jeste u bazi, odnosno mleku koje je mnogo delotvornije od sapuna na bazi ulja koji može da naškodi vašoj koži.


Pored toga, đumbir i med su se pokazali kao odlična hrana za telo, kako za hranjenje tela kroz ishranu, tako i u vidu raznih krema i melema koji mogu da vam pomognu u obnavljanju kože ili održavanju besprekornog tena.

 

Isprobajte razne tretmane


Upotreba krema, melema i šminkanje su samo jedan vid pomaganja koži da se obnovi ili da vam pomogne da prikrijete neke nedostatke. Jedan od najboljih načina da pomognete svom telu da zablista jeste da se okrenete neinvanzivnim tretmanima koji će vam pomoći u postizanju idealnog izgleda. Izlaganje sunčevoj svetlosti, česte temperaturne promene i godine života, samo su neki od uzroka koji našu kožu čine opuštenijom, stvaraju bore, razne ožiljke i stvaraju utisak stalnog umora. Jedan od najboljih tretmana koji se preporučuje jeste upotreba hijaluronske kiseline koja je osnovni sastojak koji sadrže kvalitetni hijaluronski fileri koji će napraviti neverovatne promene na vašem licu. Pored redukovanja bora i vraćanja volumena obrazima, ovaj tretman će učiniti vaše lice mlađim i samim tim pomoći vam da izgledate bolje i zadovoljnije.

 

 

Odeća


Nakon što se pobrinete za negu svog lica i tela, ne smete zaboraviti na odeću koja će upotpuniti ovaj izgled. Ove godine se nastavlja trend evociranja starih trendova i izvlačenje stvari iz ormara majki i baka kako biste prekopirali izglede sa modnih pista. Kao najveći trend ove godine, izdvajaju se neon boje koje su savršena prilika za one koji vole ekcentrične izglede i odvažno biraju svaki svoj stajling. Za one manje hrabre, animal print je i dalje veliki deo kolekcija najpoznatijih svetskih dizajnera i njegova glavna prednost je da se lako može iskombinovati sa bilo koji odevnim predmetom.

Pravo je vreme da se posvetite nezi svog tela i pronađete načine da dođete do željenog izgleda. Neka vam pređe u naviku da svaki mesec napravite jednu promenu koja, iako se činila kao mali iskorak, može da vas dovede do sjajnih rezultata.

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar