26.10.2020 Komentari: 2

Krema za ekcem na bazi zeolita

Vrlo je neprijatno imati ekcem, prvo jer jako ružno izgleda, drugo jer ume da svrbi do ludila i treće-ni jedna mast osim kortikosteroida ne pomaže. Mada su i te masti samo privremeno rešenje, jer ne smeju da se koriste često i dugo, a ekcem se vrati čim prestanete da mažete. Pročitajte iskustvo naše čitateljke i rešite problem ekcema.

Lekari su pokušavali da ustanove šta je uzrok, ali na žalost nisu uspeli da ustanove zašto se javlja. Uglavnom se simptomi ublaže, ali ekcem je konstantno tu. Upali se i raširi kada sam pod stresom i kada mi padne imunitet.

 

zeokrem krema za ekceme

Radim sa ljudima i jako mi je neprijatno kada mi neko gleda u šake ili kad vidi da se češkam. Osećam se kao da sam šugava i sramota me je. Jedna klijentkinja je primetila moj ekcem i predložila mi da probam nešto, što ne može da škodi, a može mnogo da pomogne. Bila sam veoma skeptična, jer sam probala hiljadu stvari i ništa nije donelo rezultat. Više puta mi je gospođa predlagala i ubeđivala me, pa sam konačno popustila i rešila da probam taj Zeokrem. To sam rešila u momentu kada su mi ruke bile u očajnom stanju, ekcem između prstiju, koža ispucala i isperutana od češanja. Imala sam ocećaj da mi koža puca svaki put kad pomerim prste.

 

zeolit krema za ekceme


Zeolit je prirodni detoxifikator i u kombinaciji sa biljnim sastojcima ( lavanda, pčelinji vosak, maslinovo ulje i dr. ) je zaista blagodatan za negu kože, čak ga preporučuju i za negu beba, kod ojeda od pelena. Ukoliko niste do sad imali dodira sa zeolitom,objasnila bih par stvari o njemu. Zeolit je kamen vulkanskog porekla koji u sebi sadrži silicijum. Njegovu osnovu čini mala trostrana piramida sastavljena od 4 atoma kiseonika i jednog centralnog atoma silicijuma. Zeolit kada se pogleda kroz mikroskop izgleda kao kristalna rešetka.


Zeolit ima veliku apsortivnu moć da uklanja štetne materije iz sredine u kojoj se nalazi, baš zahvaljujući svojoj kristalnoj, mrežastoj strukturi, kao i veliki kapacitet jonske razmene.


Zeolit se koristi prvenstveno za oralnu upotrebu i tad najbolje čisti organizam od slobodnih radikala, štetnih materija i teških metala. Ne stvara zavisnost,nema nuspojava, ima snažno antivirusno i antigljivično dejstvo, dovodi organizam u ravnotežu i podiže imuni sistem.


Krema sa zeolitom pomaže kod oštećene, iritirane ili ojedene kože.


Zeolit se koristi u stočarstvu i poljoprivredi,jer čisti zemljište i povećava prinose, a stoka i živina koja konzumira zeolit je otpornija i njihovi proizvodi su kvalitetniji (mleko, meso, jaja)

Zeokrem je jedina stvar na prirodnoj bazi,koja u sebi ne sarži kortikosteroide, mineralna ulja, parabene, sulfate i ostalo, koja mi je pomogla.Toplo je prepručujem svima, jer nema nuspojava, a rezultati su fantastični.

POSLE 5 DANA MAZANJA ZEOKREMA

 



Ako imate problem sa ekcemima na rukama postoji rešenje. Zeokrema koju ćete lako naći na Internetu. 

Povezane teme:  

Komentari(2) Napiši komentar

  1. d

    dara

    Odgovori

    27.10.2020 11:04

    zbog opisa kojim se bavim ruke su mi non stop uvod,a pri tom koristim jaka sredstva za higijenu sve to utiče da mi se koža na rukama isušuje pa izgledaju dosta starije nego što sam i sama.a pri tom imala sam i zanoktice.pa sam isama počela da koristim zeokremu,ruke su mi se dosta oporavile,a zanoktica više i nemam.

  2. d

    dara

    Odgovori

    27.10.2020 11:04

    zbog opisa kojim se bavim ruke su mi non stop uvod,a pri tom koristim jaka sredstva za higijenu sve to utiče da mi se koža na rukama isušuje pa izgledaju dosta starije nego što sam i sama.a pri tom imala sam i zanoktice.pa sam isama počela da koristim zeokremu,ruke su mi se dosta oporavile,a zanoktica više i nemam.

Ostavi komentar