31.10.2018 Komentari: 0

Ekskluzivna vest - Poseta onkologa sa Kube

U toku je zakazivanje konsultacija sa onkolozima specijalistima sa Kube koji će u Srbiji boraviti do 25.11.2018. godine.

U toku je zakazivanje konsultacija sa onkolozima specijalistima sa Kube koji će u Srbiji boraviti do 25.11.2018. godine. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku, za više informacija posetite sajt Consulta al Futuro agencije koja je organizovala njihov dolazak u saradnji sa kubanskom ambasadom i kubanskim ministarstvom zdravlja.


Kubanska medicina - Lečenje kancera na KubiSaznajte šta vam je potrebno od dokumentacije za lečenje, kao i informacije o programima lečenja, cenama terapija i lekova i dr. Iskoristite priliku da dobijete odgovore na sva Vaša pitanja i mogućnost da razmislite o svim alternativama lečenja. Oko pitanja prikupljanja neophodne dokumentacije, prevoda i organizacije putovanja na raspolaganju vam stoji agencija Consulta al Futuro.


Za konsultacije se mogu prijavljivati građani Srbije kao građani iz svih okolnih regionalnih zemalja. Agencija Consulta al Futuro, upravo je otvorila svoje filijale i u Turskoj i Rusiji, te će građani ovih zemalja takođe biti u prilici da se konsultuju sa doktorima.


Upoznajte dokore koji su gosti Srbije


Najbolji stručnjaci za lečenje raka sa Kube. Dr. Anabeli Estavez Garcija i Dr. Reno Caspedes specijalista dečje onkologije i šef odeljenja pedijatrije na Nacionalnom institutu onkologije i radiobiologije u Havani, po dolasku imali su već prvo gostovanje na TV Pink kao eksluzivni gosti u emisiji NOVO JUTRO. U emisiji koju možete pogledati klikom ovde, pričalo se o dostignućima kubanske medicine, najnovijim vakcinama kaoi metodama lečenja kancera, vitiliga, psorijaze, bolesti zavisnosti kao i drugih opasnih bolesti današnjice. U narednom periodu gostovaće na još par srpskih televizija.


Objašnjeno je i kakve su mogućnosti lečenja građana Srbije i kao i zemalja regiona na Kubi i zbog čega Kuba danas postiže najbolje rezultate na gotovo svim poljima medicine. Upravo zbog tog svog jedinstvenog principa pojedinačnog prilaženja pacijentu i njegovom problemu kao i insistiranju na pokretanju imunološkog sistema, upravo zbog tih stvari kubanska medicina je priznata u svetu.


Lečenje na Kubi


Odlazak na Kubu je moguć zahvaljujući agenciji Consulta al Futuro koja je jedina konsultanska agencija na prostoru bivše Jugoslavije koja je dobila saglasnost Ministarstva zdravlja Kube da može sklopiti ugovor sa Asocijacijom kubanskih lekara. Još od prošle godine, svi ljudi koji zovu Kubansku ambasadu dobijaju kontakt ove agencije kao preporuku, ukoliko je potreban neki vid medicinske pomoći ili lečenja na Kubi, što do sada nije bio slučaj.


Saznajte više o kubanskoj medicini i lekovima


Na Kubi se rade tretmani i lekovi proverene efikasnosti, od kojih su mnogi jedini u svetu, kao što je slučaj sa Heberprot-P koji se koristi u lečenju dijabetskog stopala. Zatim, monoklonska antitela koja se koriste u lečenju raka, lekovi dobijeni iz ljudske placente za lečenje vitiliga, psorijaze i alopecije, između ostalog i terapija za lečenje retinitis pigmentosa.

Za kratki vremenski period možete proći kroz najnovije medicinske tretmane za različita stanja kao i druge intervencije, kao što su plastična hirurgija, ortopedija, Bariatrička hirurgija kao i intervencije koje se primenjuju u cilju poboljšanja kvaliteta života.


U prilog tome koliko je medicina razvijena na Kubi, svedoči podatak da po broju lekara na 1000 pacijenta Kuba zauzima prvo mesto u svetu sa čak 6.7 lekara na 1000 pacijenata, na primer, u odnosu na Francusku (3.4/1000), UK (2.7/1000), Nemačku (3.7/1000) itd. Kubanski lekari kao profesionalno osoblje traženi su u čak 66 zemalja sveta.


Kuba pored uspeha koji je ostavrila u lečenju mnogobrojnih bolesti, veliki uspeh beleži i u proizvodnji lekova.

 

Veliki broj lekova originalno je proizveden na Kubi i zauzimaju prvo mesto u lečenju određenih vrsta bolesti, kao što su: HEBERPROT P75, HEBERPROT P, VIDATOX, MELAGENINA PLUS, CIMAVAX - EGF itd.

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar