07.02.2022 Komentari: 0

Zepter proizvodi za bolji i lagodniji život

Nastali kao rezultat dugogodišnjeg neprekidnog naučnog istraživanja i tehnološkog razvoja, Zepter proizvodi predstavljaju jedinstven sistem koji nudi kompletno rešenje za zdrav način života. Svi Zepter proizvodi razvijeni su prema istim standardima visokog kvaliteta i izvrsne izrade kako bi poboljšali vaše zdravlje, inspirisani čudom ljudskog života i njegovim ogromnim mogućnostima.

nasmejane-majka-i-cerka

 

Ovaj brend je stvorio siguran most između čovečanstva i prirode, okrećući nas ka zdravom načinu života uz široku paletu proizvoda vrhunskog kvaliteta, među kojima su najpopularniji: preciscivac vazduha, preciscivac vode, bioptron lampa, masterpiece posuđe i hiperlight eyewear. Ostanite sa nama u nastavku i saznajte više o njima.

 

Zepterov prečišćivač vazduha - Therapy Air iOn


Pošto je naš dom dizajniran da nam pruži utočište, potrebno je da u njegovom prostoru imamo potpuno čist vazduh. Stoga na scenu stupaju prečišćivači vazduha, koji postaju sve popularniji, i delom su odgovor na zabrinutost oko kvaliteta vazduha koji udišemo.


Zepterov Therapy Air® iOn je multifunkcionalan, tehnički napredan i moderan preciscivac vazduha, koji je veoma jednostavan za korišćenje, a omogući će vam da uživate u čistom, šumskom vazduhu svuda oko sebe. Ovaj uređaj sadrži 5 filtera, kojima generiše oko 1.236.000 negativnih jona po kubnom centimentru (cm3), što je ekvivalentno broju jona koji se nalaze u nekim od najzdravijih sredina na zemlji.

 

Eliminiše 99,9% zagađivača u zatvorenom prostoru, uključujući viruse, bakterije i toksične materije, te je stoga neophodan u objektima, kao što su kuće, stanovi, vrtići, kancelarije, sportski centri, ugostiteljski objekti i drugo.

Uz Therapy Air iOn možemo slobodno disati, bez bojazni od štetnog vazduha, koji je uzročnik mnogih bolesti, hroničnih stanja sličnih gripu, alergija, respiratornih i koronarnih bolesti i drugo. Dakle, bez ovog uređaja možete biti izloženi većem broju čestica i zagađivača u zatvorenom prostoru koji mogu izazvati ili pogoršati plućne bolesti.

 

therapy-air-preciscivac-vazduha


Masterpiece posuđe


Naučno i medicinski je dokazano da su nepravilna i nezdrava ishrana uzrok mnogih hroničnih bolesti, a glavni uzrok takve ishrane jeste neadekvatna priprema hrane. Da biste kuvali i pekli namirnice na pravilan način i pružili sebi zdraviji i duži način života, Zepter vam pruža patentirani sistem, jedinstveno i dugotrajno rešenje – masterpiece posuđe uz koje se hrana sprema brže, lakše, jeftinije, zdravije i ukusnije.

 

Masterpiece posuđe, kojim je Zepter osvojio svet, jeste revolucionarno rešenje za sve kulinare, jer vam omogućava kuvanje bez dodavanja vode, soli ili ulja. Imajte na umu da ono ne sadrži štetne materijale, već je na specifičan naćin izrađeno od vrhunskog Zepter metala 316 l, koji je potpuno ekološki, dugotrajan i veoma otporan na razne mehaničke i hemijske uticaje. Nije sklon koroziji, ne menja boju, dok hrana u njemu ne zagoreva i ne prima mirise hrane.

 

Ostaje da spomenemo da ovo posuđe tokom termičke obrade ne otpušta kancerogene niti toksične materije, već čuva sva nutritivna svojstva namirnica, tako da vitamini i minerali u većem delu ostaju očuvani.

 

zepter-posuđe


Prečišćivač vode – Zepter Edel Wasser


U pitanju je pametan preciscivac vode na radnoj površini, koji vam i dalje štedi novac na flaširanoj vodi i potrošnji energije, ali pre svega štiti vaše zdravlje i životnu sredinu. Kompaktan, lep i lak za instaliranje, izgleda odlično u svakoj kuhinji ili bilo gde drugde gde želite da ga instalirate – u kancelariji, obdaništu, sali za sastanke. Zepter Edel Wasser je jedinstveno dizajniran da unapredi vaš način života i zaštiti vaše zdravlje.


Ovaj prečišćivač uklanja sve čestice nečistoće, hlor, sve organske i neorganske materije, a efikasno eliminiše i sledeće zagađivače iz vode: hrom, olovo, arsen, barijum, kadmijum, nitrate i nitrite, radijum. Uz Zepter Edel Wasser uvek možete piti hemijski i bakteriološki čistu vodu.


Pored toga, prečišćenu vodu možete koristiti i za pripremu hrane, prilikom peglanja, pranje namirnica i kuhinjskog pribora, tako da na njemu ne ostaje kamenac. Sve što treba da uradite jeste da postavite Zepter Edel Wasser u svoj dom i uživate u beskrajnom izvoru čiste izvorske vode, svakog dana.

 

edel-wasser-preciscivac-vode


Zepter Bioptron lampa


Govorimo o medicinskom aparatu za svetlosnu terapiju, koji je baziran na tehnologiji (nagrađena Nobelovom nagradom) i sertifikovan za prevenciju i neinvazivno lečenje kod raznih medicinskih stanja, poput: rana, akni, sportskih povreda, artritisa, bola u donjem delu leđa i drugo. Takođe se može koristiti u borbi protiv simptoma starenja.

 

Tretmani bioptron lampama primenjuju se 2 puta dnevno i prosečno traju od 5-10 minuta, dok je njihova osnovna namena da ubrzaju izlečenje. Mogu se primenjivati kod kuće, u bolnicama i rehabilitacionim centrima.

Naučno je dokazano da je Zepter bioptron lampa, kao metod medicinske rehabilitacije namenjena i za prevenciju, dijagnostikovanje i lečenje COVID-19 i bolesti izazvane korona virusom. Inače ju je veoma korisno imati u svom domu jer, pored pomenutog, ona utiče na jačanje imunog sistema, te tako poboljšava odbranu organizma od virusa i poboljšava oporavak od virusnih infekcija.

 

zepter-bioptron-lampa

 

Hyperlight Eyewear


U pitanju su naočare koje nisu namenje samo za računar, jer pored plavog, one u potpunosti eliminišu i UV zračanje, tako da svetlost tranformišu u blagotvornu, kako za oči, tako i za mozak.

 

Hyperlight Eyewear naočare omogućavaju nam optimalan spektar svetlosti, koja pored toga što čuva naše oči, ona povoljno deluje i na biohemijske procese u mozgu, pružajući nam tako kvalitetnije i mirnije snove, jači imuni sistem, bolje rapoloženje i veću motivaciju.

Reč je o patentiranom rešenju, koje vam omogućava bezbedan boravak na suncu budući da vam pruža potpunu zaštitu od štetnog zračenja. Takođe možete slobodno sate provoditi kraj ekrana TV-a, računara ili mobilnog telefona, bez straha po zdravlje svojih očiju. Naime, Hyperlight Eyewear naočare pružaju potpunu zaštitu od štetne svetlosti, bilo da se nalazite na zatvorenom ili otvorenom prostoru, poboljšavaju vidi, kao i moždane funkcije.

hyperlight-zastitne-naocare

 

Možemo zaključiti za su Zepter proizvodi namenjeni svim modernim muškarcima i ženama, koji teže da vode kvalitetniji način života i ne prave kompromis kada je zdravlje u pitanju. Jednostavna poruka koju vam ovaj brend poručuje svojim proizvodima jeste da živite bolje i duže.

 



 

 

 

 

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar