27.04.2022 Komentari: 0

Zašto bela tehnika Haier treba da bude deo vašeg domaćinstva?

Kompanija Haier posluje u preko 160 zemalja i sa ponosom ističe da je broj je 1. u svetu bele tehnike punu deceniju. Trideset godina radnog iskustva je učinilo da, Haier frizideri, uređaji za negu lica i tela, mali kućni aparati, sve vrste Haier masina za ves… postanu najkvalitetniji uređaji koji zadovoljavaju standarde čak i najzahtevnijih kupaca.

zena-stavlja-namirnice-u-frizider

 

Haier je brend koji čak 4% promet ulaže u inovacije, a predmet istraživačkog centra čine realne potrebe i navike potrošača. Zbog toga su prepoznati kao marka koja je u mogućnosti da pruži vrhunski kvalitet uz pristupačne cene. Ono što je karakteristično i za male kuhinjske aparate, Haier frizidere i Haier masine za veš jeste da su najprodavaniji, jer kvalitet lako pronađe put do kupca.


Na sajtu Outlet bele tehnike potražite neke od najboljih modela i iskusite vrhunske performanse profesionalnih uređaja!


Haier frižideri – vrhunski rezultat kombinacije estetike i funkcionalnosti


Prvo što je očito kada su u pitanju Haier frizideri jeste da bojom, izgledom i dizajnom vrata čine deo dekoracije kuhinje i obezbeđuju lako uklapanje sa ostalim uređajima u njoj. Srebrna boja, zaobljene ivice, skrivene ručke, LED ekran…su važne i kao funkcionalna prednost, ali ove rashladne uređaje izdvajaju i kao savršen deo dekora.
 

„My zone plus“ tehnologija zamrzavanja je nešto što imaju samo Haier frizideri gde se u svakom odeljku temperatura može posebno prilagođavati za najduže čuvanje kvaliteta namernica i maksimalnu uštedu energije.

Bilo da se biraju rashladne vitrine za vino, kombinovani frižideri sa dvoja ili troja vrata, side-by-side frižideri, dobijaju se vrhunske performanse, a u Outletu bele tehnike i najpovoljnija cena. Svojim 13-ogodišnjim iskustvom prepoznali su potrebe domaćinstava u Srbiji i zato nude samo najbolje svetske, proverene marke. Razjasniće vam sve dileme, dati najpovoljniju cenu i garanciju od 2 godine jer veruju u ove uređaje.

 

zena-gleda-masinu-za-ves


Haier mašina za veš – profesionalni rezultati nege veša


Po čemu je prepoznatljiva haier ves masina? Iskustva korisnika kažu da se razlikuju i prelepim dizajnom, ali rezultatima pranja i sušenja. U ponudi se nude kombinovani modeli, ali i one samo za sušenje i samo za pranje.


Centrifuga i kapacitet pranja je visok kod Haier masina za ves, 1400 obrtaja sa 10 kg veša. Takve performanse imaju samo profesionalne mašine za pranje koje sada možete imati i vi, u vašem domu. Veća količina veša koja se pere odjednom, uz manju potrošnju energije, vode i hemikalija, donosi velike uštede uz vrhunsku čistoču i antibakterijski efekat.


„I-Time“ je funkcija koja uz pomoć koje ćete korigovati vreme pranja, a 14 programa obezbediti pravilno tretiranje svake vrste tkanine.

 

Treba znati i to da kada se koristi haier ves masina, iskustva pokazuju da štedi energiju i vodu jer sama meri količinu veša i u skladu sa tim dozira potrošnju. Jedan od inovativnih programa je „pranje na pari“ čime se vlakna opuštaju i brže skidaju fleke čak i u hladnom pranju.


Haier mašina za ves je izuzetno tiha pošto radi po tehnologiji koja ne sadrži kaiš za okretanje bubnja. Dimenzijama se ne razlikuje od klasične mašine pa će stati u svaki stan ili kuću.
 

Kada je u pitanju kombinovana Haier ves masina, iskustva su više nego pozitivna. U ovakve modele staje čak 12 kg veša za pranje i 8 kg za sušenje uz A klasu sušenja. Svaki materijal je odlično opran i osušen uz pomoć 16 programa tako da smanjuje gužvanje za 80% i osvežava ga tretiranjem vodenom parom.

Haier se postarao da stvori uređaje koji će imati visoku energetsku efikasnost, vrhunske rezultate u radu, puno opcija za personalizovanu upotrebu, a da ne koštaju puno. Jedna su od najtraženijih marki u svetu. Ceo asortiman je sada dostupan uz neverovatno povoljne cene. Posetite Outlet bele tehnike i pronađite svoj idealan model omiljenog brenda.

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar