26.12.2019 Komentari: 0

Kako se rešiti heliko bakterije bez medikamenata

Zanima vas kako se možete prirodnim putem otarasiti ove opasne bakterije? Vrlo je važno reagovati na vreme da se ne bi stvar u vašem organizmu pogoršala. U nastavku čitajte šta se to pokazalo efikasnim u lečenju heliko bakterije, a naša preporuka je da se svakako obratite svom lekaru koji će na pravi način postaviti dijagnozu i preporučiti vam terapiju. 

Šta sve čuvarkuća može?


Opšte je poznato da je čuvarkuća prava biljka koju možete i treba da imate u svom domu. Ne samo što vam pomaže oko raznih povreda i posekotina ona može da pomogne i lečenje heliko bakterije. Sa samo 300 grama listova, malo meda i uz blender možete da rešite svoje muke. Kada dobijete smesu, nju stavite u frižider i vadite svako jutro kako biste uzeli jednu kašiku na prazan stomak.

 

Ulje kao lek protiv heliko bakterije


Ulje crnog kumina i ulje divljeg origana mogu da vam, ako ne dojite svoju bebu, pomognu sa lečenjem heliko bakterije. Ulja su preporučena od mnogih doktora i njih treba uzimati tri meseca, tri puta dnevno po jednu kafenu kašiku kako biste videli dobre rezultate.

 

Napitak od kupusa


Kupus je možda neočekivan, ali efikasan izbor kada se priča o borbi protiv heliko bakterije. Napitak koji ćete spremiti nije najukusniji, ali su mnogi ljudi zadovoljni ovim načinom prirodnog lečenja. Jednostavno uzmite glavicu kupusa, stavite je u blender, procedite i dobićete sok koji treba da popijete iz tri puta. Treba da bude podeljen na jednake količine, i da ga uzimate pola sata pre obroka.

 

Zdrava zelena namirnica


O kojoj je namirnici reč? Pa naravno o preukusnom brokoliju. Brokoli je mekan, ukusan i može se od njega napraviti svašta: od čorbe do paste sa sosom od brokolija. Možete ga ubaciti u grilovano povrće ili da ga samo obarite i tako jedete, što je, naravno, najzdravija opcija. Ako niste ljubitelj brokolija, postoje načini i recepti kako da ga jedete, a da ga ni ne osetite. Konzumirajte male količine brokolija na dan i ne morate da brinete o heliko bakteriji, a pored toga unosite velike količine vitamina C i vitamina B koji su vrlo važni za organizam.

 

Propolis i med


Propolis i med možete da konzumirate razblažene sa vodom. Propolis treba da nakapate deset puta u oko dvesta mililitara vode, taj napitak treba da pijete pre svakog obroka u toku dana. Med je vrlo zdrav i iako ne može u potpunosti da izleči heliko bakteriju, može da pomogne u tome. Med možete da stavite u vodu i tako popijete ili da uzimate jednu kašiku dnevno. Uz propolis nemojte uzimati nikakve antibiotike.

 

Zdravlje uz pomoć lanenog semena


Svi znamo koliko je korišćenje lanenog semena u ishrani dobro, ali da li ste znali da može da izleče heliko bakteriju? Dobijanjem tečnosti od lanenog semena možete sami, kod kuće da se izlečite. Sve što je potrebno jeste da dve kašike lanenog semena prelijete sa 300 mililitara ključale vode i preklopljeno ostavite da odstoji par sati. Ocedite dobijenu tečnost i pijte po jednu kašiku pre svakog jela.


Higijena i ishrana su dva najčešća razloga zašto se heliko bakterija pojavljuje i ostaje. Da biste izlečili heliko bakteriju prvenstveno treba da se zdravo hranite i vodite računa o ličnoj higijeni. 

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar