29.08.2022 Komentari: 0

Celine ženske naočare za sunce – zaštita očiju na damski način

Tokom leta provodimo mnogo vremena napolju, često zaboravljajući da sunčevo zračenje može da bude veoma štetno ako nemamo adekvatnu zaštitu. Pored preparata za sunčanje neophodne su i naočare za sunce. Ženske naočare za sunce pored toga što čuvaju vid, odličan su modni detalj koji će svaku odevnu kombinaciju upotpuniti na najbolji mogući način.

Mnogim damama su jedne od omiljenih Celine naočare. Ovaj brend iz dana u dan beleži sve veće poverenje širom sveta, kako zbog kvaliteta i dizajna modela, tako i zbog zdravstvene bezbednosti i adekvatne zaštite od sunca.


Cena Celine naočara je zanemarljiva u odnosu na sve prednosti koje poseduju. Uz kupovinu naočara imaćete vernog pratioca za svaku priliku i svaku odevnu kombinaciju.

 

Zašto je bitno da imate kvalitetne naočare za sunce?


Damama je kod odabira naočara za sunce veoma bitno kakve je boje ram, međutim, naočare su mnogo više od toga. Veoma je bitan kvalitet stakla koji pruža odgovarajuću zaštitu očima od štetnog sunčevog zračenja.

Naočare za sunce treba da poseduju zaštitu od štetnog UVA i UVB zračenja. To se postiže zaštitnim premazom koje prija očima, a ujedno i odbija refleksiju. Celine naočare za sunce se pored svih pogodnosti izdvajaju jer poseduju kvalitetno staklo koje je odlično zatamljeno, a uz to je i otporno na razna oštećenja i ogrebotine.

Uz Celine naočare ćete odmoriti oči tokom boravka napolju i kada je jače zračenje sunca, bez zamora, bola u očima i suza. Ovaj brend se izdvaja i po dizajnu, ali je na prvom mestu uvek bila potreba da se oči adekvatno i maksimalno zaštite.

 



Kupovinom Celne naočara dobićete otporna stakla koja su u potpunosti prilagođena oku i kvalitetan moderan ram kojem su svetski stilisti dodali dozu retro elemenata.

 

Brend Celine je sa nama decenijama


Celine brend je nastao 1945.godine i prvobitno se istakao po unikatnim ženskim komadima odeće i dodacima sa vintage dizajnom.

Celine odeća je luksuzna, a minimalistična i glamurozna. Iako je teško zamisliti takvu kombinaciju, kada pogledate Celine naočare za sunce, videćete da verno prate dizajn koji je decenijama jedan od omiljenih. Obaderite za sebe naočare koje ujedno retro ali i izrazito moderne i unikatne.

 

Po čemu su posebne Celine ženske naočare za sunce?


Celine naočare krasi dizajn koji je klasičan, a ujedno i neobičan uz razne geometrijske oblike, dezene i boje. Pored toga u prodaji se mogu naći i “cat-eye” naočare za sunce koje su uvek aktuelne i bezvremenske.


Celine naočare su za 21. vek jer jedinstvene i minimalističke. One pristaju svima, uklapaju sve u svaku odevnu kombinaciju i čine nezaobilazan deo damskog aksesoara. Dizajneri su uspeli da spoje retro i klasiku, minimalizam i luksuz, eleganciju i neprolazni glamur - uz cene koje su pristupačne svima.


Uz ove ženske naočare za sunce bićete primećene gde god da se pojavite, a moći ćete da ih nosite i kombinujete u raznim prilikama. Celine naočare će biti neizostavan deo stajlinga, a ujedno i akcesoar uz koji ćete sačuvati svoj vid tokom jačeg sunčevog zračenja, kako tokom leta, tako i tokom zime. Podjednako ćete moći da ih uklopite u svoj stil u svim godišnjim dobima.


Celine je francuska kuća koja je prvo razvila ime kroz razne luksuzne i klasične komade odeće i akcesoare u vintage stilu, da bi u potpunosti osvojila srca jedinstvenim modelima ženskih naočara za sunce.


Celine naočare će odlično pristajati mladima, ali će se odlično uklopiti i uz stajlinge dama u zrelim godinama. One se prilagođavaju različitim oblicima lica, tako da nećete pogrešiti koji god model da izaberete.


Klasične, jednostavnih boja, ili neke upečatljive i zanimljivog oblika, svakako su naočare za sunce must have aksesoari za ovo leto. Jedno je sigurno, izgledaćete zanosno i što je najbitnije, sačuvaćete svoj vid na najbolji mogući način.

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar