29.09.2022 Komentari: 0

Apoteka online – na dohvat ruke sve što vam je potrebno

Iako je u našoj zemlji postojalo nekoliko apoteka koje su i ranije poslovale online, lečenje korone dovelo je da podizanja svesti o tome koliko je značajno i važno da imamo na dohvat ruke suplementaciju, medicinsku opremu, kozmetiku i drugo.

Online kupovina nudi zaista mnogo mogućnosti. Bez odlaska u apoteku, sada vas, od svega što vam je potrebno, deli samo jedan klik.

 

Apoteka online – zašto je važno da koristimo prednosti interneta?

 

Znamo da apoteku uvek možemo pronaći u svom kraju, a vrlo često zaboravimo da odemo ili ne kupimo sve što nam je potrebno. Ponekad se kasno setimo, pa radno vreme prođe. Ovo je najveća prednost kada je u pitanju apoteka online - radno vreme ne prestaje.

Online kupovina omogućava vam da izbegnete čekanje u redovima i velike gužve, a takođe sprečava da nešto zaboravite sa željenog spiska. Nema potrebe za žurbom, lagano sastavite spisak i korak po korak poručite sve što vam je potrebno.
Radno vreme apoteka online je 24h, što znači da svoju porudžbinu možete napraviti u bilo kom trenutku. Čak i kada nešto zaboravite ili se setite kasno uveče, jednostavno poručite preko sajta. Uobičajeno vreme za isporuku je 2 dana.

 

Neka porudžbina stigne bakama i dekama na kućnu adresu


Još jedna od prednosti poručivanja online jeste mogućnost da našim starijim i možda slabo pokretnim roditeljima, bakama i dekama dostavimo sve potrebno, kako se oni ne bi dodatno mučili. Pandemija nam se polako ponovo približava, pa bi bilo dobro što je više moguće zaštititi starije i pomoći im.


Znamo već da je za le;enje korone potrebno mirovanje, uzimanje što više vitamina i izolacija, koliko god je ona moguća. U online apoteci u svako doba možete izvršiti porudžbinu koja će već kroz dva dana stići na adresu vaših najmilijih. Na taj način izbeći ćete često viđanje sa njima, kao i njihov bespotreban izlazak iz kuće. Najmanje što za njih možemo da učinimo jeste da ih oslobodimo čekanja u redovima.

 

Sve za mame i bebe na jednom mestu


Sigurni smo da sve mame znaju koliko je važno da im sve bude na dohvat ruke kada stigne beba. Najčešće je tata primoran da svakodnevno radi, dok mama brine o bebi, kući i sebi ukoliko stigne. Kako ne biste razmišljali više da li je nestalo dohrane ili kupke, poručite online.

 

trudnica narucuje online

 

Hrana za bebe, kozmetika, pelene - poručite sve što vam je potrebno i kurirska služba će doneti sve na vašu kućnu adresu.

 

Online kupovina nije opasna – vaši podaci su zaštićeni


Mnogi imaju strah da poručuju online, jer nisu sigurni da li će podaci njihove kartice ili pak mesto prebivališta ostati zaštićeni.

 

Na koji način se vrši plaćanje?


Ukoliko želite da poručite nešto iz asortimana online apoteke, možete izabrati da platite kuriru kada vam stigne porudžbina, a takođe svoju narudžbinu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro ili Amex platnu karticu. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.


Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate i obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o vašoj platnoj kartici nisu dostupni sistemu bilo koje apoteke.

Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke: broj kartice, datum isteka i CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice. Još dodatnih informacija o samom načinu poručivanja možete pronaći OVDE.

Dakle, sada kada znate da je, pored objekata tu i apoteka online, odnosno nalazi se i na internetu, sami možete izabrati da li vam je zgodnije da do iste prošetate ili da poručite i da paketi stignu na vašu kućnu adresu.

Povezane teme:  

Komentari(0) Napiši komentar

Ostavi komentar